Tjenester som vi gjør er :

Møtebooking og salgstjenester

Vår salgskraft er rettet mot privat og B2B-markedet.

Vi bygger din pipeline gjennom kartlegging, leadsgenerering og møtebooking. 

 

- Det første vi gjør er å definere hvilken målgruppe du ønsker å komme i kontakt med. I samarbeid med deg klargjør vi lister, og definerer kriterier og ønsket tilnærming. 

 

- Når alle forberedelser er på plass begynner vi å ringe umiddelbart. 

 

- Når personen vi ringer viser interesse legger vi kunden inn i systemet vårt som en lead og vi kommer i samtale som viser interesse og oppfyller alle avtalte kriterier, booker vi et møte. 

 

- Når møtet er booket og bekreftet tar dere over den videre salgsprosessen. Dere gir oss tilbakemeldinger på om vi skal følge opp prospektet videre, eller om dere ønsker å ta dere av dette steget i salgsprosessen selv.

Merkeprofilering

 

Under vårt forsøk på å finne de rette kundene å booke møter med, kontakter vi et stort antall bedrifter. I hvert tilfelle nevner vi navnet på din bedrift og beskriver virksomheten i positive ordelag overfor den potensielle kunden. Det er merkeprofilering. Det ligger en masse skjulte, men slett ikke ubetydelige verdier i å benytte POI til å booke møter for dere!

                       ONE - TOUCH LOCATION

POI phone og kartforlaget.no  leverer geografisk kartdata på alle smarttelefoner og nettbrett.  

I  2014 lanserer vi tjenesten "one-touch GPS" (OTG).  Alle kunder og offentlige landemerker får en unik QR-kode som vi lager. 

Hensikten med OTG, er at du slipper å skrive inn en fysisk adresse eller GPS-koordiater.  Ved å scanne landemerkets QR-kode med din smarttelefon, legges automatisk både adresse, GPS-koordinater og telefonnummer inn på din mobil og får da reiserute fra A til B. 

I tillegg blir alle våre landemerker optimalisert for Googlesøk med sin unike QR-kode.

 

 

 

 

Medierådgivning – Tryggere handel

Veiledning til riktig valg

 

Mange bedrifter har lite eller ingen kontroll over hvilke markedsføringstjenester de betaler for. Bevisste og strategiske valg er viktig, ellers kan man ende opp med å betale store summer for useriøse eller lite inntektsbringende katalogtjenester. Ved hjelp av vår medierådgivingstjeneste ønsker vi å hjelpe bedrifter å få mest mulig utbytte av sitt markedsbudsjett på digitale og analoge produkter. Blir du ofte oppringt av telefonselgere?

 Istedet for å bli pratet i senk og lokket til å takke ja til alle mulige slags tilbud – be selgeren ringe til oss!  Vi filtrerer bort alle useriøse aktører.

© 2022 POImap. All Rights Reserved POI nordic                                                                                                                              Designet by Kenta Design