top of page

Generell informasjon om POImap nordic :

POImap ble startet i 2010 og har flere produkter å tilby - booking av gode møter, medierådgivning, kommisjonstjenester og salgstrening. Ansatte hos POI har god erfaring fra andre telemarketing og møtebooking selskaper. Men viktigst av alt, god stabilitet, selvstendig arbeidsplan og et utmerket arbeidsmiljø.

Hva kan vi bidra med?

Vi kan bistå med bedriftens markedsføring gjennom å skaffe oversikt over dagens situasjon. Vi gir rask tilbakemelding i forhold til valg av leverandører og kan ta en opprydding av avtaler. Vi kan være megler mellom dere og tilbyderne, for å avlaste pågangen dere får, samt luke bort aktører og forhandle med de som er aktuelle.

De viktigste spørsmålene som må besvares før man legger en strategi for markedsføringen er hvem, hvor og hvordan skal man treffe med annonsene eller kampanjene sine. Det å treffe ønsket målgruppe er ikke alltid like lett. For å lykkes med markedsføring bør det settes en del forhåndskriterier, samt utføre en grundig strategisk jobb i forkant av en kampanje, eller ved valg av annonseløsning.

bottom of page